Enterprise architect en applicatie-architect: hoe kunnen ze elkaar begrijpen ?

Tijdens een bijeenkomst op 19 maart van het Studiecentrum voor Automatische Informatieverwerking in Brussel ga ik met Rob Vens in disucssie over IT architectuur. Rob heeft jaren lange ervaring als Enterprise Architect en zal vanuit zijn achtergrond kijken naar de architectuur. Zelf heb ik ruime ervaring in applicatie (software) architectuur. Tijdens deze discussie zullen we met name de verschillende perspectieven belichten. Ondanks het feit dat Rob en ik veel samenwerken en in veel ideeen overeenstemmen wordt het zeker een spannende discussie.
Voor praktische informatie over de sessie moet je op de site van de SAI zijn.

Deze sessie is een afgeleide van de sessie die we voor de NLJUG hebben gedaan tijdens de J-Fall.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Agenda